Zásady ochrany osobných údajov (GDPR)

Prevádzkovateľ  webovej stránky  Pavel Vadina – Vadreal Co. so sídlom č. 483, 908 71 Moravský Svätý Ján, IČO: 35294604 a Pavel Vadina so sídlom č. 483, 908 71 Moravský Svätý Ján, IČO: 44553935, spracováva v prípade Vášho dopytu služieb v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „GDPR“) a v súlade § 19 zákona NR SR č. 18/2018  č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „zákon k GDPR“), osobné údaje nutné k spracovaniu dopytu služieb, či tvorbe cenovej ponuky.

Kto sme

Adresa našej webovej stránky je: http://www.vadreal.sk.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z Vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu z obrázkov stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe.

Kontaktné formuláre

1) Kategória osobných údajov

Správca spracováva len nutné údaje, ktoré mu poskytne klient v súvislosti s vyplnením kontaktného formulára alebo zaslaním objednávky formou e-mailu, či inou formou.

Sú to tieto údaje:

meno a priezvisko

emailová adresa

predmet a text správy

2) Zákonný dôvod spracovania

Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je:

plnenie zmluvy medzi Vami a správcom podľa čl. 6 ods. 1 písm. b) GDPR

Váš súhlas so spracovaním pre účely retargetingu podľa čl. 6 ods. 1 písm. a) GDPR

oprávnený záujem správcu pre analýzu návštevnosti webových stránok a priameho marketingu podľa čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR a v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „zákon k GDPR“)

3) Účel spracovania osobných údajov

Vaše osobné údaje, ktoré nám poskytnete spracovávame za účelom:

odpovedi na Váš dopyt

vybavenie Vašej objednávky

vybavenie prípadnej reklamácie

zodpovedanie Vašich otázok

cielenej ponuky našich služieb

analýzu návštevnosti webových stránok

Zo strany správcu nedochádza k automatizovanému rozhodovaniu v zmysle čl. 22 GDPR.

4) Doba, po akú osobné údaje uchovávame

Tieto osobné údaje budú správcom spracované po nevyhnutne potrebnú dobu, ktorá sa s účelom spracovania môže líšiť:

osobné údaje k objednávke spracovávame po dobu 10 rokov od konca zdaňovacieho obdobia, v ktorom bol vystavený účtovný doklad

osobné údaje k vybaveniu reklamácie spracovávame 5 rokov odo dňa ukončenia reklamačného konania

osobné údaje k zodpovedaniu Vašich otázok spracovávame po dobu 2 rokov pre prípadné ďalšie riešenie Vašich otázok či problémov

história návštevnosti našich webových stránok po dobu 30 dní odo dna odvolania súhlasu so spracovaním osobných údajov

Súbory cookies

Pri prehliadaní našich webových stránok je použitá technológie cookies (teda zaznamenávanie IP adries a lokalitu odkiaľ na stránky prichádzate). Používanie cookies využívame pre marenie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenia webových stránok. Používanie cookies môžete na svojom počítači zakázať.

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili Vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť „zapamätať“, Vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z Vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo Vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Analytika

Webové stránky  sú navrhnuté s rešpektom voči súkromiu návštevníkov a užívateľov, takže ich môžete prechádzať celkom anonymne bez nutnosti registrácie či prihlásenia. Webové stránky nepoužívajú cookies a ani iné nástroje pre identifikáciu či monitorovanie prístupu jednotlivých užívateľov, v súlade s nariadením GDPR.

Prevádzkovateľ webových stránok používa len také súbory cookies, ktoré sú použiteľné za účelom merania návštevnosti tohto webu. Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu správcu.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov.

V prípade predchádzajúceho udelenia súhlasu so spracovaním Vašich osobných údajov (napr. pred odoslaním kontaktného formuláru, prípadne kontaktu prostredníctvom e-mailovej správy či telefonicky), môžete toto svoje rozhodnutie zmeniť, a požiadať o odstránenie všetkých osobných údajov, ktoré o Vás uchovávame. Pre odvolanie takéhoto súhlasu je potrebné tak vykonať  podaním písomnej žiadosti na jeden z uvedených kontaktov (e-mail, príp.  poštou na adresu)

Táto možnosť nezahrnuje údaje, ktoré sme povinní uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Vaše kontaktné informácie

Naše kontakty

Dodatočné informácie

Ako chránime vaše údaje

Vaše osobné údaje spracovávame a uchovávame v prostredí so zvýšenou úrovňou zabezpečenia.

Naše pracovné prostriedky sú vždy zabezpečené aktuálnou verziou bezpečnostného software.

Dokumenty obsahujúce osobné údaje nesprístupňujeme tretím stranám.

Ak je potrebné zaslanie dokumentov obsahujúcich osobné údaje prostredníctvom prostredia internetu,

snažíme sa použiť všetky dostupné prostriedky na to, aby nebolo možné dané dokumenty tretími stranami zneužiť.

Z akých tretích strán získavame údaje

Pre našu prácu využívame aj rôzne prostriedky a dáta prístupné verejnosti, či už odbornej alebo laickej, ako sú napr.:

Katastrálny portál

Mapový klient ZBGIS

portál CICA

Portál elektronických služieb katastra nehnuteľností (Portál ESKN)